Butikscenter

Udlejning og salg (afståelse) af butikker i butikscenter er en af CC Property's kernekompetence og et af de forretningsområder, som selskabet i sin tid er udsprunget indenfor. Via CC Property’s indblik i trends og udvikling indenfor detailhandlen finder vi de forretningskoncepter og butikker, der matcher et givent butikslejemål, og som samtidig giver mérværdi til butikscentret.

CC Property søger i sin tilgang til opgaverne at skabe langsigtede løsninger, hvor stand alone- og centerbutikker udlejes til nye og spændende butikskoncepter, som tilfører ny værdi.

Netop vores specialistviden og mangeårige erfaring indenfor området gør, at mange ejendomsejere og butiksejere søger rådgivning hos CC Property og anmoder om assistance med udlejning af butikslejemål eller hjælp til afståelse af et butikslejemål.

CC Property tilbyder en proaktiv off-market udlejningsproces, hvor udlejer efter eget valg kan være involveret. Denne metode er medvirkende til at sikre den bedst mulige udlejning og leje eller pris for butikslokalet. 

CC Property har bl.a. gennemført udlejning i følgende shopping centre: Fisketorvet, Ros Torv, Waves, Lyngby Storcenter, Borup Centeret, Ballerup Centeret m.fl.

Ved formidling af butikscentre analyseres centret som én virksomhed og vil som udgangspunkt blive solgt eller købt som en samlet virksomhed.